Podcast #6 - "José Mourinho olyan, mint egy politikus" - vendégünk volt Kele János

"Nem tartom magam szakértőnek, sokkal jobban szeretem a pundit kifejezést, amit talán úgy lehetne fordítani, hogy tudós, vagy olyan ember, aki megfelelően tájékozott." - mondta el nekünk Kele János, aki a Britannia blog alapítója, illetve a Spíler TV-n gyakran találkozhattok vele, hiszen a Premier League egyik "szakértője", vagy az ő szavaival élve "punditja".

_ba_6616.jpg

Fotó: mno.hu

 

Megtudhattuk róla, hogy miért nem lett focistamiért nem akar már kommentátor lennimelyik a kedvenc csapata, vagy éppen azt, hogy miért nem tudta feltenni a kérdését José Mourinhónak, amikor Manchesterben járt a United sajtótájékoztatóján.

Ezen kívül beszélgettünk még arról, hogy mi lehet Pep Guardiola titka, illetve hogy mennyire illik José Mourinho a Manchester Unitedhez. Volt még szó Wayne Rooney másodvirágzásáról, illetve esélyt latolgattunk a bajnokság második feléről.

Gergő és Janek összemérte a tudását egy kvízjátékban,hogy ki ért jobban az angol focihoz. Vajon Gergő le tudta taszítani a trónról az angol foci királyát? A podcastból kiderül!

A műsor:

 

Ha tetszett a cikk, kérlek nyomj egy lájkot!