Elképesztő hasonmások a futball világából

 

Állítólag mindenkinek vannak alteregói a világon, csak meg kell őket találni. Ebben az összeállításban néhány labdarúgásban érdekelt személy hasonmásait válogattam össze. Senkinek sincs kegyelem! Jó szórakozást!

 

1. "Hé, Arsene! Ma milyen felállásban játszatok? Upsz, elnézést hölgyem." -  Blanche Hunt (Maggie Jones) és Arsene Wenger között kísérteties a hasonlóság.

 

2. Matt Daemont és Michael Ballackot nem nehéz összekeverni.

 

 

3. Anne Ramsey és Louis van Gaal le sem tagadhatnák, hogy testvérek...ja várjunk! Nem is testvérek.

 

 

4. "David, fiam! De egy láma vagy!" - mondhatnák jogosan de Geának  a rosszakarói. 

 

5. "Elnézést, uram! Meg tudná mondani, hogy a hollandok melyik csoportba kerültek a VB-n?"

   "He?" - kérdezik őszintén mindketten. Dirk Kuyt és Sloth, a Kincsvadászok egyik szereplője nagyon hasonlítanak. 

 

 

6. Mindenféle rosszindulat nélkül, Carlos Tévez egyértelműen úgy néz ki, mint egy neandervölgyi ősember. 

 

 

7. Én vagyok Zlatan! - mondhatja jogosan a bulgár újságíró, Hristo Hristov. Vajon feltűnne valakinek, ha munkát cserélnének egy napra? 

 

 

8. Phil Jonest vajon a The Muppets Show sztárjáról, Beakerről mintázták? Vagy fordítva? 

 

 

9. Aucs. Cristiano Ronaldo alteregója is megvan. Vajon véletlen lenne, hogy épp a Jeremy Kyle showban feltűnő leszbikus nő a portugál sztár legnagyobb hasonmása? 

 

 

 

10. Ben Affleck és Jordi Alba között nagyobb a hasonlóság, mint gondoljátok! A spanyol védő vajon van olyan jó színész, hogy helyettesítse az amerikai filmcsillagot a filmvásznon?

 

 

11. Hát, a brazil zseni sem maradhatott ki a sorból. Ti tudjátok melyik Ronaldinho a képen? Én arra tippelek, hogy mindkettő, csak az első képen nőnek öltözött egy görbe este után. Bárkivel megesik. 

 

 

12. Tudtátok, hogy Rafa Benítez szerepelt a Toy Storyban? Remekül eljátszotta Al szerepét, miközben edzőként is megállta a helyét. Respect!

 

 

13. Régi klasszikus. Enzo Ferrari sokak szerint, amikor 1988-ban meghalt, ugyanebben az évben Mesut Özil testében született újra. Bátor kijelentés, de kétségtelenül nagy a hasonlóság. 

 

 

14. Leo Messinek van egy elképesztő hasonmása. Az iráni Reza Parastesh, ha egy nap megpróbálna besétálni a Barca öltözőjébe, valószínűleg gond nélkül beengednék.

 

 

15. Diego Alberto Militot mintha egy szobrász tökéletesen alkotta volna meg, Sylvester Stallonéról mintázva. 

 

 

16. Nacho Monreal és Peter Crouch ez alapján a kép alapján lehetnének ikrek, de a valóságban senki sem hinné el nekik, hogy bármi közük van egymáshoz, hiszen feltűnő az a 32 centis magasságbeli különbség.

 

 

17. John Terry annyi nőt nyúlt már le csapattársaitól, hogy a Mindenható jó poénnak tartotta, hogy legyen egy belőle a másik nemből is. Vajon őt is megkörnyékezte már az öreg John?

 

 

18. Huh, ezeket vajon klónozták? Megismeritek őket? Igen, az első képen Kobe Bryant látható, a másodikon Nicolas Anelka. Vagyis fordítva.

 

19.Tudtátok, hogy Frank Lampard volt az Elrabolva filmek főszereplője? Ja, az Liam Neeson.